Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان احمدی مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفه‌ای هتلداران هرمزگان گفت:  البته برخی هتل‌ها به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل نیستند و برخی دیگر هم بیش از ظرفیت اسمی پذیرش کرده‌اند.

وی گفت: از نظر شهرستانی ظرفیت واحدهای اقامتی همه شهرستان‌های هرمزگان به غیر از بستک به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل است و درصد اشغال تخت‌های واحدهای اقامتی در شهرستان‌های میناب، بندرلنگه و سیریک بالا بوده و واحدهای اقامتی شهرهایی که در مسیرهای بندر، مرزی و دریایی واقع‌اند پر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ظرفیت واحدهای اقامتی شهر بندرعباس هم به جز ۲ تا سه هتل به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل است و از سوی دیگر بار اقامتی مسافرانی که به قشم، کیش و حتی هرمز مراجعه می‌کنند زمانی که به شلوغی برخورده و دچار مشکل می‌شوند به مرکز هرمزگان وارد می‌شود.

مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفه‌ای هتلداران هرمزگان گفت: این مسافران چنانچه قبل از سفر و عزیمت خود واحد اقامتی ذخیره نکرده و یا بدون هماهنگی حرکت کنند دچار مشکل می‌شوند.

احمدی گفت: از سوی دیگر مسافران هم توجه چندانی به راهنمایی‌ها و اطلاعاتی که در ورودی شهرها به خصوص بندرعباس داده می‌شود نداشته و از قبل برای نبود واحد اقامتی برنامه ریزی کرده و با چادر در حاشیه خیابان‌ها و ساحل بندرعباس شب گذرانی می‌کنند.

وی گفت: در هرمزگان برای حضور تعداد بالای مسافر پیش بینی شده بود اما تعداد مسافران ورودی به این استان چهار تا پنج برابر بیش از پیش بینی‌هاست بوده و همین امر هم در کیفیت خدمت دهی اثر گذار است و از یک تا هفت فروردین فشار فراوانی بر جامعه واحدهای اقامتی هرمزگان وارد شده است.

مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفه‌ای هتلداران هرمزگان گفت: ظرفیت تخت‌های واحدهای اقامتی هرمزگان چیزی حدود افزون بر پنج هزار و ۲۰۰ تخت می‌شود که شامل ۲۵ هتل فعال از ۲۷ هتل موجود، ۱۲ مهمان‌پذیر، ۱۰ هتل آپارتمان، ۲ متل و ۳۶ بوگردی است. 

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوروز 1401 هرمزگان جامعه واحدهای اقامتی درصد تکمیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان