Web Analytics Made Easy - Statcounter

الزام ادارات به فروش مهمانسراها و اسکان میهمانانشان در هتل‌ها یک دستور جدی از سوی دولت است تا بدنه اقتصاد گردشگری در استان تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، احمد ارغوانی یکی از فعالان اجتماعی در یادداشتی آورده است: متأسفانه این طور به‌نظر می‌رسد که حتی در پاره‌ای اوقات برخی از همکاران رسانه‌ای نیز که از بررسی ترازهای مالی کم‌اطلاع هستند دچار ظواهر امر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه بر همه کسانی که دستی بر ارزیابی اقتصادی پروژها دارند واضح و آشکار و مبرهن است که تهیه و تدارک و نگهداری مهمانسراها برای ادارات و شرکت‌ها چه دولتی و چه بخش خصوصی با احتساب هزینه‌های سربار و موازی‌کاری‌هایی که پیدا و پنهان با خود به همراه دارد، هزینه‌هایی بسیار بیشتر از استفاده از حتی به اصطلاح لوکس‌ترین هتل‌ها برای مجموعه‌های تابعه خود دارند.

همگی به عینه می‌دانیم که استفاده دوره‌ای تعدادی مهمان در هر هتلی بسیار به صرفه و صلاح اقتصادی مجموعه‌هاست نسب به هزینه‌های سربار تهیه و تدارک و نگهداری و سربار این‌گونه مهمانسراها (به‌ویژه در شهری مانند بندرعباس با شرایط آب و هوایی ویژه و خاص خود) با موضوعیت موازی‌کاری در شرایط فعلی جلوگیری از هزینه‌های مازاد و در خلاف صرفه‌جویی‌های اقتصادی، بنابراین با قطعیت می‌توان اعلام کرد اقامت در هر هتلی برای همه سازمان‌ها و ارگان‌ها بسیار اقتصادی و در جهت حتی ریاضت‌های اقتصادی است نسبت به تهیه و تدارک و نگهداری مهمانسراها، پس بهتر آن است که فریب ظواهر نخوریم و قضاوت این‌گونه موارد را بر عهده نهادهای متخصص و حرفه‌ای ناظر بر این‌گونه هزینه‌ها واگذار کنیم و با راه‌اندازی هجمه‌هایی که بر اساس منافع شخصی و یا حتی گروهی بعضی‌ها استوار است مدیران را از انتخاب خود دور نکنیم و جریان‌های هجو مطبوعاتی راه نیاندازیم.

حمایت از صنعت گردشگری در کشورهای مختلف با فرمول‌های متنوعی صورت گرفته است که توانسته هم سود قابل توجهی را نصیب هتل‌داران کند و هم سبب ایجاد درآمدهای فراوان برای دیگر بخش‌های مرتبط با گردشگری شود. در کشورهای همجوار خودمان نیز هتل‌ و پرواز به عنوان دو مولفه اصلی شکل‌گیری یک سفر به ارزان‌ترین نرخ ممکن آن با حمایت دولت‌ها در اختیار مسافران قرار می‌گیرد تا مسافر با انگیزه ویژه‌ای به آن کشور سفر کرده و در طول اقامت خود با هزینه کردن در دیگر بخش‌ها، موجب رونق اقتصادی شود. هتل به عنوان یکی از حلقه‌های زنجیره سفر باید مورد توجه و حمایت دولت‌ها قرار بگیرد تا بتواند محملی برای پذیرایی شایسته از میهمان داخلی و خارجی باشد.

فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز 8 دی‌ماه سال گذشته با تأکید بر فروش هرچه سریع‌تر مهمانسراهای اداره‌های دولتی خطاب به معاون توسعه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفته بود: «ظرف یک ماه فعالیت این مهمانسراها را بررسی و گزارش دهند و با متخلفان برخورد کنند چرا که طبق قانون اداره‌های دولتی حق داشتن مهمانسرا ندارند و در بندرعباس این موضوع را با جدیت پیگیری شود».

همتی نیز در بخش دیگری از سخنان خود گفته بود: ضریب اشغال هتل در بندرعباس ۳۰ درصد است و تعطیلی مهمانسراهای دولتی در راستای حمایت از صنعت سفر و گردشگری و هتداری محسوب می‌شود و باید ادارات از ظرفیت هتل‌ها استفاده کنند تا این صنعت بتواند در استان رشد کند. 

با ذکر آنچه رفت، الزام ادارات به فروش مهمانسراها و اسکان میهمانانشان در هتل‌ها یک دستور جدی از سوی دولت و در حال پیگیری از سوی استاندار هرمزگان است تا بدنه اقتصاد گردشگری در استان تقویت شود و هتل‌هایی که با سرمایه‌گذاری سنگینی ایجاد شده و در حال فعالیت هستند، زمین‌گیر نشوند و بتوانند به حیات خودشان ادامه دهند. البته استقرار میهمانان ادارات دولتی در هتل‌ها اگرچه دستوری دولتی است اما عدم شفاف شدن هزینه‌های این اسکان و وجود نگاهی سنتی به استقرار در هتل مبنی بر تجمل‌گرایی در میان مردم یکی از دلایل اصلی ایجاد حواشی در این زمینه است.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری هتل دولت بندرعباس هرمزگان استاندار همتی هزینه ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی

آمار فروش نمایش‌های‌ مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.  
نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۳ هزار و ۴۱۵ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۷۸۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۶۰۴ مخاطب توانست به فروشی معادل ۸۴ میلیون و ۲۷۶ هزار تومان برسد.  
نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۱۱۰ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۵۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی ساعت ۱۸ با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۶ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۹۶ مخاطب، فروشی معادل ۲۱۲ میلیون۲۹۶ هزار تومان داشته است.  
نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۲۰۵ مخاطب به فروشی معادل ۱۳۸ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است،‌ با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۵۱۶ مخاطب به فروشی معادل ۵۳ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۲ اجرا، ۳۰۲ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۲۷ میلیون و ۵۱۹  هزار تومان دست یافته است. 
نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۶ اجرا میزبان ۱۲۳ مخاطب بوده و به فروش ۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.    
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است؛ چهارمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۱۵۷ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری،  مبلغ  ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته است. 
همچنین نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان نیز که اجرای خود را از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۱۵ اجرا توانسته است ۴۹۸ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ  ۲۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بفروشد.  
در تالار هنر، نمایش«انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۶ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۶۰۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۴۴ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان دست پیدا کند.    
 
همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۵ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۷۶۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۵۰ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان دست پیدا کند.  
 
نمایشنامه‌خوانی «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری انجام شد، با ۱ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۲۴۴ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانی برسد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟