Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزروشن یکی از هتل های بندرعباس بیان کرد: ارتقاء صنعت گردشگری و افزایش میزان اشغال هتلها باعث اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی می شود چرا که هتلداری از اساسی‌ترین و مهمترین صنایع وابسته توریسم به شمار می‌آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد حسن زادهرزروشن یکی از هتل های بندرعباس در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده با بیان دلایل به چالش کشیده شدن صنعت گردشگری طی سال‌های گذشته گفت:ارتقاء صنعت گردشگری و افزایش میزان اشغال هتلها باعث اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی می شود چرا که هتلداری از اساسی‌ترین و مهمترین صنایع وابستهه توریسم به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هتلداری در ایران یک صنعت سوخته است

وی با اشاره به اینکههتلداری در ایران یک صنعت سوخته است ؛ تصریح کرد: با توجه به شرایط و سیاست های ایران نمی شود هتلداری را انجام داد چرا که درایران هتلداری تقسیم بندی کاری ندارد و امکانات آن ضعیف می باشد باید نوع هتل ها مشخص باشد از جملههتل کاری ؛ هتل خانوادگی ؛ هتل فرودگاهی ؛ متل و ... از هم مجزا باشند تا بتوانند امکانات و خدمات ارائه دهند.

امکانات هتل و نرخ آن بر حسب ستاره نیست و سلیقه ای است

حسن زاده به مشکلات صنعت هتلداری اشاره کرد و گفت:نبود قانون کار و سیاست های بد و دید بدی که بر روی هتل هامی باشد به علاوه شرایط سیاسی موجود همه چیز را نابود کرده چرا که قانون تقسیم بندی هتل در ایران بر حسب ستاره استاما امکانات هتل و نرخ آن بر حسب ستاره نیست و سلیقه ای می باشد.

سیاست های غلطی در صنعت هتلداری وجود دارد

رزروشن یکی از هتل های بندرعباس در ادامه به سیاست غلط دیگر این صنعت پرداخت و گفت:سیاست های غلطی در صنعت هتلداری وجود داردکهسیاست اول سود و دوم مشتری ؛ هتلدار ها که سود را بر مشتری ترجیح میدهند و در برخی شهرها مثل بندرعباس بسیار تاثیر گذار و پر بازده است.

کشورهای دیگردرآمد توریسمی آنها چند برابر درآمد نفت ایران است

وی با بیان اینکه درایران برای هتلداری برنامه ای ندارند اما در کشورهای دیگردرآمد توریسمی آنها چند برابر درآمد نفت ایران است؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه بندرعباس پایتخت اقتصادی ایران است سالیانه گردشگران زیادی به این استان سفر می کنند و از استان های همجوار برای کار به بندرعباس مهاجرت می کنند و مسافر مجبور است از هتل یا متل استفاده کند حتی اگر ضعیف ترین امکانات داشته باشد و مسافر حق انتخابی جز اینجا را ندارد.

حسن زاده یادآور شد: از مسئولان می خواهیم نگاه کارشناسانه به صنعت هتلداری کنند چرا کهصنعت هتل داری صنعت بسیار سود آور و رابطه مستقیم با تجارت خارجه و جذب توریست دارد و به گونه ای که در دنیا توریست ها گاها برای دیدن خود هتل به آنجا سفر می کنند.

مسئولان هتلها را در بلاتکلیفی نگذارند و قانون کلی به آنها بدهند

اینپذیرشگر هتل با بیان اینکه مسئولان هتلها را در بلاتکلیفی نگذارند و قانون کلی به آنها بدهند،گفت: آموزش های اکادمیک ویژه و عملی برای پرسنل جهت جذب توریست و مسافر و ...انجام دهند همچنین دست هتلداران را بازتر بگذارند تا بتوانند سرویس های بهتری را به مشتری ها ارائه بدهند.

مسئولین هتل ها را از حالت ستاره خارج کنند

وی افزود: هتل ها را از حالت ستاره خارج کنند و آنها را تقسیم بندی کنند تا شرایط رقابت بوجود آید و هتلها برای جذب مشتری و تجارت بتوانند دست به نوع آوری و کارهای نو بزنند.

سازمانی که به کار هتلداری نظارت می کند هیچ اطلاعاتی از این صنعت ندارد

حسن زاده با بیان اینکه سازمانی که به کار هتلداری نظارت می کند هیچ اطلاعاتی از این صنعت ندارد و با دید بسته قانون میدهد و باید یک دستگاه نظارتی با تجربه و هتلدار را برای نظارت و تصمیم گیری در مورد این صنعت بگذارند؛خاطر نشان کرد:رونق هتلداری یعنی رونق کسب و کار و هرچه هتل های ما شلوغ تر باشد میتوان گفت کسب و کار در جریان استیعنی اسکله ها و کارخانه ها معادن شرکت ها فعالیت می کنند و رونق در جریان است.

قیمت فروش باید به اندازه قیمت تصویب شده باشد
وی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه از در آمد خود راضی هستید ؛ اظهار کرد: زمانی از درآمد می شود راضی بود که قیمت فروش به اندازه قیمت تصویب شده(تابلو) باشداما در حال حاظر هتل ها با پنجاه درصد یا حتی بیشتر تخفیف گذاشتند با این حال سطح اشغال به نصف نم یرسد و درآمد شخصی پرسنل چون اکثر دانشجو یا خانم هستند و آموزش ندیدند بسیار پایین است و بخاطر شرایط بیکاری حال حاضر کسی حق اعتراض ندارد.

اینپذیرشگر هتل گفت: هتلداری برای ما تقریبا نو پا و مثل نوزادی است که تازه راه می افتد ،زمین میخورد و بلند می شود چنانچه اگر این بچه نو پا را بتوانیم محافظت کنیم و بزرگ کنیم درآمد هتلداری بالا می رود چرا که در آمد هتلداری بسیار بالاست.

برای تامین هزینه های دانشگاهم به این کار روی آوردم

حسن زاده به دلایل ورود خود به این صنعت اشاره کرد و گفت: بیش از 3 سال که در هتل به عنوان رزروشن مشغول به فعالیت هستم و بخاطر شرایط دانشجویی بود و نیاز به تامین هزینه ها به این کار روی آوردم و قصدم فقط یک ماه کار بوداما بعد از ورود به آن علاقه مند شدم و با لطف مدیران هتل یک ماهم شد سه سال و نیم و دوست دارم تخصصی تر ادامه بدهم.

من سفیر صلح در جهان هستم چون تمام بی پناهان جهان را پناه دادم

وی به یکی از جملات بنیانگذار هتل های زنجیره ای هیلتون اشاره کرد و افزود: یکی از بنیانگذار هتل های زنجیره ای هیلتون گفت من سفیر صلح در جهان هستم چون تمام بی پناهان جهان را پناه دادم و این جمله را خیلی دوست دارم و همیشه به خاطر دارم.

هتلداری یکی از شیرین ترین کارها است

رزروشن یکی از هتل های بندرعباس اضافه کرد: هتلداری یکی از شیرین ترین و مقدس ترین کارها استچرا که کار ما در واقع مهمان داری و رضایت مهمانی می باشد ک اصلا فرق نمی کند که ملیت ؛ رنگ ؛ نژاد و دین آن چی باشددراین کار شما از مجموع آداب و رفتار دنیا آگاهی پیدا میکنید در واقع مثل کارخانه شخصیت سازی می باشد وبا تمام این صحبت ها و سنگ جلوی پای ما و شغلم است.

ماهیانه 100 میلیون درآمد داریم

حسن زاده در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه ماهیانه چقدر هتل شما در آمد دارد ؛ خاطر نشان کرد: درآمد هتل بستگی به ایام هفته دارد در خلوت ترین ماه هتل حساب کردم قریب به۱۰۰میلیون درآمد داشته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!